NYHET - Føringsveier fra Scankab

Scankab Systems har ingått ett samarbeid med den spanske produsenten av føringsveier Pemsa. Pemsa råder over et bredt sortiment av føringsveier, som er designet og testet etter alle internasjonale standarder.

"Scankab Systems er et nytt selskap, hvis hovedoppgave er å forsyne det Nordiske markedet med installasjonstekniske løsninger. Det er en opplagt mulighet i kraft av vår tette relasjon til Scankab Cables – og gjennom samarbeidet med Pemsa kommer vi bredere ut med føringsveier og får avdekket oppgavene mere komplet i forhold til en profesjonell løsning på byggeoppgaver."

                                                                                  Uttaler Jan Christensen, produktansvarlig, Scankab Systems A/S

Scankab Cables hilser sitt nye familiemedlem velkommen

"Vi hilser vårt nye familiemedlem velkommen og ser store muligheter i dette samarbeidet og den synergieffekt det er i et voksende marked, hvor fokus på kvalitet, løsninger og support til våre nuværende og kommende kunder."

                                                                    Uttaler Søren Porse, Business Development Manager, Scankab Cables A/S

Målet er klart

Vi skal ikke bare være en leverandør av materiell – vi skal være den faglige kompetente samarbeidspartneren, som sikrer, at våre kunder kan løse sine oppgaver enkelt, og drive god butikk.
Med de tette relasjoner, som allerede er skapt, går vi derfor ett utrolig spennende 2016 i møte.

Optimal løsning innenfor føringsveier

I fremtiden skal du derfor ikke bare tenke Scankab når du er på jakt etter den beste kabelløsning til prosjektet ditt, nå er det også Scankab som leverer den optimale løsning innenfor gitterrenner, kabelbroer og kabelstiger.

Du kan finne ytterligere informasjon på Scankab Systems nye webside www.scankabsystems.no men du er også velkommen til at kontakte Jack på 416 32 619, så er vi naturligvis klar til å tilby den beste løsningen til ditt prosjekt.

BREDESTE SORTIMENT INNENFOR GITTERRENNER

Våre gitterrenner er preget av å være veldig enkle å montere og er naturligvis konstruert i høyeste kvalitet. Vårt brede sortiment gjør at vi har gitterrenner til alle slags prosjekter i en lang rekke bransjer.

Gitterrenner

Våre gitterrenner er den opplagte løsning for deg som har behov for renner, som kan monteres enkelt og er av høyeste kvalitet!

Les mer her

Kabelbroer

Scankab Systems' kabelbroer er kjennetegnet av sin høye kvalitet og enkle montering.

Finn mer informasjon her

Kabelstiger

Scankab Systems' kabelstiger er av høyeste kvalitet og kan enkelt monteres ved hjelp av det smarte klikksystemet..

Les mer her

Hør mer om mulighetene

Kontakt: Jack Jensen
Tlf. 416 32 619
Mail: jj@scankab.no

Les mer på www.scankabsystems.no

Din kontaktperson

Jack Jensen

Jack Jensen

Daglig leder

jj@scankab.no
+47 416 32 619