eWALL® SCANKAB LADESYSTEM

NEM KABLING OG MONTERING MED SCANKABS eWALL® GIR BESPARELSER

Scankabs eWALL®-ladesystem er et innovativt system som det er lett å montere. Ved å bruke en flatkabel som tilførsel er det en enklere og billigere løsning enn en tradisjonell installasjon. Flatkabelen kan monteres rett på vegg med enkle beslag.

”Det handler om å forberede infrastrukturen for lading av el-kjøretøy best mulig. Samtidig ønsker mange av våre kunder et ladesystem som er enkelt å installere og som er skalerbart og fleksibelt for deres kunder.

Det får de med eWALL. Man kan kjapt utvide systemet i takt med at brukerens behov endrer seg. Du kobler bare til flere ladestasjoner på flatkabelen med en tilkoblingsmodul”.

Det intelligente systemet justerer og fordeler effekten i forhold til det antallet elbiler som er koblet til. På den måten støtter eWALL®-systemet også leverandørens overvåkningsfunksjon i ladestasjonene.

KUNDENE MERKER EN STOR FORSKJELL

”Våre montører er veldig glade for å jobbe med Scankabs eWALL-system. Kabelen og komponentenes utforming sikrer at vi ikke kan montere komponentene feil.

Vi oppnår faktisk en besparelse på ca. 70% i både montasjetid og besparelse på utgifter til kabel, fordi vi slipper å trekke en ny kabel hver gang vi skal utvide systemet. Vi kan bare koble oss på flatkabelen der det er behov.

70% er altså besparelsen, det gir god økonomi”


MERE ENN BARE MINSTEKRAVET

eWALL®-ladesystem er halogenfritt og leveres i CPR-brannklasse B2ca, som er den høyeste brannklassen. I tillegg til den enkle kablingen og betydelige besparelsen sammenlignet med tradisjonell installasjon, så oppnår du også et system som er langt bedre enn minimumskravet for brannsikkerhet.

 

KONTAKT OSS

Vi er alltid klare får å gi deg råd  om vårt sortiment av ladekabler til elbil, Kontakt oss så finner vi den riktige løsningen sammen.

Vil du ha en demonstrasjon så kommer vi gjerne på et besøk for å vise produktene våre.