SCANKAB DELTAR I ÅR IGJEN PÅ MANGE VIKTIGE MESSEARRANGEMENTER

Relasjoner er avgjørende for oss i Scankab Cables, og vi er alltid i tett dialog med våre kunder.

Vi ønsker å møte alle våre kunder og samarbeidspartnere for å skape sterke relasjoner som vil vare i mange år. Derfor deltar vi i år igjen på flere messer rundt omkring i Europa.

Vi tror på at personlig relasjoner er avgjørende for å bygge tillit og troverdighet mellom våre kunder og oss. Det gir oss mulighet til å forstå deres behov og ønsker, og samtidig sikre at vi kan levere den beste servicen og støtten som er tilpasset deres individuelle krav og behov.

ELFACK-MESSEN I GÖTEBORG
9.-12. MAJ

Elfack-messen i Sverige er en av Skandinavias største messer for elektro- og energisektoren. Det er en viktig begivenhet for Scankab Cables, da det gir oss mulighet til å møte kunder, nettverke med andre bransjefolk og presentere våre produkter og tjenester.

Vi er glade for å kunne delta igjen i år og du finner oss på stand nr. B08:79.

Kom og besøk oss for å lære mer om våre kabelløsninger og hvordan vi kan hjelpe deg med å imøtekomme dine behov og krav. Vi ser frem til å møte deg på messen!

INTERSOLAR EUROPE
14.-16. JUNI

14.-16. juni finner INTERSOLAR EUROPE sted i München.

INTERSOLAR Europe er en ledende messe innen solenergi og fotovoltaiske systemer, hvor bransjefolk og eksperter samles fra hele verden.

Vi er glade for å kunne delta igjen sammen med våre kolleger i Top Cable. Du finner oss på stand A5-490, hvor vi presenterer våre innovative kabelløsninger til solenergiindustrien.

Kom og besøk oss for å lære mer om våre produkter og tjenester, og hvordan vi kan hjelpe deg med å imøtekomme dine behov og krav når det gjelder kabelløsninger til solenergi. Vi håper vi sees!

HI TECH & INDUSTRY SCANDINAVIA
3.-5. OKTOBER

HI Tech & Industry Scandinavia i Danmark er en viktig messe for produksjonsindustrien, der de siste teknologiske trendene og innovasjonene innen bransjen presenteres.

Vi vil være til stede på messen, og du finner oss på stand G 5612. Vi vil presentere våre produkter og tjenester til produksjonssektoren, inkludert våre kabelløsninger og føringsveier.

Kom og besøk oss for å lære mer om våre produkter og tjenester, og la oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg.