Scankab startet som kabelindustriens svar på ”garasjerock”

Helt fra starten i 1992 var Scankab en opprører i kabelbransjen. Fra et lite lager i garasjen solgte virksomheten kabler og utfordret kabelmarkedet. I dag er det fortatt en del av Scankabs DNA å sette nye standarder for bransjen.
I den senere tid har Scankab markert seg som ledende innen brannsikrede kabler (CPR).

Totalleverandør
Scankab utvikler, produserer og leverer kvalitetskabler og ruting til el-installatører, industri, maritim og offshore, infrastruktur og energi. Siden 2004 har den vestfynske virksomheten flere ganger blitt hedret som gasellebedrift av Børsen. Scankab sysselsetter 42 medarbeidere på hovedkontoret i Aarup og datterselskaper i Norge og Sverige. I 2015 utvidet Scankab kabelforretningen med ruting. Kombinasjonen av over 3500 kabeltyper på lager, det bredeste sortiment av ruting og en utpreget teft for kundeservice, gjør Scankab til en attraktiv totalleverandør på kabelmarkedet.


Morgendagens kabelleverandør
Teknologien og samfunnet har endret seg markant de siste 25 årene hvor Scankab har eksistert. Men én ting har ikke endret sig. Verden har behov for kabler. 

INFO

 

 

”Jo flere trådløse forbindelser det blir, desto flere effektenheter må det bygges, og disse krever kabler”,
sier Morten Rasmussen, administrerende direktør.

Med morgendagens løsninger innen kabler fortsetter Scankab å sikre virksomhetens videre utvikling og konkurransedyktighet.

Abonner på vårt nyhetsbrev, Tråden, og få tilsendt nyheter og tilbud.

Følg Scankab på LinkedIn og Facebook.