SCANKABS MESSEKALENDER 2024

2024 er for Scankabs vedkommende fylt med nasjonale og internasjonale messer spredt utover hele året.

Messene gir oss ikke bare muligheten til å presentere våre innovative og bærekraftige kabelløsninger, men også til å engasjere oss direkte med våre kunder og samarbeidspartnere. For oss betyr dette at vi skaper meningsfulle relasjoner som varer.

Vår overbevisning i Scankab Cables er at sterke relasjoner begynner med direkte og personlig dialog. Hos Scankab Cables streber vi etter å være din pålitelige partner innen kabelløsninger, og vi engasjerer oss aktivt ved å delta på både nasjonale og internasjonale messer.

Vi streber etter å være din foretrukne kabelpartner. Vår deltakelse på messer er en del av vår forpliktelse til å skape en plattform for dialog og forståelse. Enten du er prosjektleder, installatør eller ingeniør, er Scankab din pålitelige kilde til kvalitetskabler og innovative løsninger.

Opplev forskjellen med Scankab Cables, der kvalitet, innovasjon og sterke relasjoner møtes!

La oss møtes på en av årets messer 👇

 

HAVEXPO I BERGEN
DEN 6.-8. MAI

HAVEXPO er en ny internasjonal messe i Norge - et spennende møtested med havbruk og fiskeri i sentrum.

Det er tre viktige dager for havindustrien med fokus på nettverk, kunnskapsdeling og innovasjoner innenfor bransjen.

Vi er også til stede på HAVEXPO – stand A594, der du kan bli kjent med våre kabelløsninger for havbruksindustrien. Blant annet vårt store utvalg av industri- og styringskabler, sjø- og skipkabler, gummikabler og solcellekabler til flytende solcelleanlegg. La oss ta en prat om hvordan vi kan optimalisere prosjektene dine.

HENT DIN GRATIS BILLETT

EL & TEKNIK I ODENSE
DEN 14.-16. MAI

EL & TEKNIK er Danmarks største fagmesse for hele bransjen, der de siste teknologiske trendene og nyvinningene innenfor bransjen presenteres.

Vi vil være til stede på messen som finner sted i Odense Congress Center. Du finner oss på stand A-1309 der vi presenterer våre kabelløsninger.

Kom og besøk oss for å lære mer om våre produkter og tjenester, og la oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere prosjektene dine. Vi ser frem til å møte deg på messen!

HENT DIN GRATIS BILLETT

ELIADEN I LILLESTRØM
DEN 28.-30. MAI

Eliaden er en av Norges største fagmesser. Som morgendagens kabelleverandør innen energi, industri, automasjon og elektrisk installasjon, er vi selvfølgelig også til stede på Eliaden 2024.

Her fokuserer vi på fremtidens kabelløsninger når bærekraftig konstruksjon, høyeste brannsikkerhet og sterke relasjoner er i fokus.

Vår stand D-01-10 er møtestedet for kabelløsninger og ny kunnskap innenfor CPR EN50575, bærekraftig konstruksjon osv., hvor dokumentasjonen må være i orden. Samtidig kan du få vite mer om mulighetene med vårt store lagerførte sortiment.

HENT DIN GRATIS BILLETT

INTERSOLAR EUROPE
DEN 19.-21. JUNI

INTERSOLAR EUROPE finner sted i München i juni.

Her deltar vi sammen med våre kolleger fra Top Cable. Vår messestand A5-490 fungerer som det pulserende hjertet der vi presenterer våre innovative kabelløsninger for solenergiindustrien.

Kom innom og utforsk våre mangfoldige kabelløsninger, og se hvordan vi kan imøtekomme dine individuelle behov og ønsker.

HENT DIN GRATIS BILLETT

SMM I HAMBURG
DEN 3.-6. SEPTEMBER

Vi gleder oss i år over å delta på verdens største maritime messe, SMM. Som bransjens ledende innen marinekabler ser vi frem til å presentere våre innovative løsninger til den maritime industrien på dette prestisjefylte arrangementet.

Besøk vår stand B6-402 på SMM, der vi vil presentere vårt brede utvalg av avanserte marinekabler. La oss ta en prat om hvordan våre kabelløsninger kan bidra til å optimalisere dine maritime prosjekter.

Vi ser frem til å møte deg og diskutere hvordan vi sammen kan skape suksess.

AUTOMATIK I BRØNDBY
DEN 10.-12. SEPTEMBER

Vi er også til stede i Brøndby Hallen i september, der den danske messe «AUTOMATIK» messen finner sted.

AUTOMATIK er årets største messe innenfor automasjon, bevegelse og drift, og samler et sterkt felt av utstillere og besøkende innenfor bransjen.

Som industriens innovative samarbeidspartner og ledende aktør er vi også blant utstillerne på AUTOMATIK 2024, der automasjon, overføring, kunnskapsdeling og relasjoner står i fokus.

På messen presenterer vi våre kabelløsninger for morgendagens automatiseringsoppgaver - blant annet til maskiner, maskininstallasjoner og industriell automasjon m.m.

SES VI?