TOTALLEVERANDØR AV DRIFTSSIKKERHET

Et datasenter som oppbevarer sensitive opplysninger og stiller ekstreme krav til driftssikkerheten, har et ekstremt høyt strømforbruk. Til bygninger i den ligaen kreves det helt riktige kabler som sikrer forsyningen samt maksimal ytelse under krevende forhold.

I en digitalisert verden er det ikke tid til strømstans
Med Scankab som produsent og leverandør av kabler er et kommende datasenter sikret stabil drift og energieffektive løsninger. Vi har 25 års erfaring på kabelmarkedet og er kjent for våre faglige råd og gjennomtenkte totalløsninger.

”Den infrastrukturen som fremtidens virksomheter kommer til å kreve, innebærer på ingen måte færre kabler. Det er virksomheter som kommer til å bruke enorme mengder med strøm. Den strømmen vil Scankab sikre forsyningen av”.

 

 

 

Ledende på CPR-klassifiserte kabler

Ny EU-lov kan ha konsekvenser for deg som skal velge kabelleverandør.
Scankab ligger i forkant - både på kunnskap og på lagerføring av CPR-godkjente kabler som oppfyller den nye produktstandarden EN50575. Scankab er leveringsdyktige på installasjonskabler med høyeste brannklasse B2ca- og Cca -s1a, d1, a1.

 

”Vi hjelper deg som installatør med å gi kundene dine råd og veiledning, slik at de får en optimal brannsikring”

 

Hvorfor bør du velge kabler fra de høyeste brannklassene?

Med B2ca- og Cca-installasjonskabler reduseres antallet skader, driftstans og problemer ved en eventuell brann. Disse kablene bidrar til å forebygge røykutvikling, partikeldråper og røyksyrer.

Find våre CPR-klassifiserte kabler