FIBERKABLER FOR DEN DIGITALE INFRASTRUKTUREN

I en teknologidrevet verden er fiberkabler essensielle for enhver bedrifts digitale infrastruktur. Hos Scankab Cables er vi stolte av å være anerkjente produsenter og leverandører av høykvalitets fiberkabler som oppfyller de høye standardene som den digitale infrastrukturen krever.

Scankabs innovative fiberkabler er nøkkelen til en vellykket digital infrastruktur.

De styrker bedrifters digitale infrastruktur av tre viktige grunner:

  1. De muliggjør høyhastighets dataoverførsel, noe som hjelper bedrifter med å være smidige og effektive i den digitale tidsalderen.
  2. De øker sikkerheten i den digitale infrastrukturen, da de er konstruert for rask og sikker dataoverførsel.
  3. De imøtekommer behovet for framtidsrettede løsninger, da de møter de kommende teknologiske kravene og sikrer at bedriftene alltid er i forkant.

SCANFIBER® - ET ALLSIDIG UTVALG

Hos Scankab Cables er det allsidige utvalget av fiberkabler skreddersydd for å imøtekomme ulike krav innenfor forskjellige bransjer. Enten du jobber innen industri, marine eller trenger fleksible eller brannsikre kabler, har vi riktig kabel for oppgaven.

 

Våre SCANFIBER® Industry og SCANFIBER® Marine-serier er designet for å imøtekomme spesifikke krav innen industrielle og maritime oppgaver. SCANFIBER® Outdoor- og Indoor-seriene dekker oppgaver som spenner fra utendørs installasjoner til innendørs nettverksbehov.

Hvis du trenger fleksible og robuste kabler, er våre SCANFIBER® Flex-kabler perfekte for oppgaven, mens våre pålitelige SCANFIBER® Fire-kabler oppfyller kravene for oppgaver som krever høy brannsikkerhet og kabler som skal være operative under brann.

Produsert med søkelys på presisjon og kvalitet

Våre fiberkabler produseres ved hjelp av topp moderne teknologi og strenge kvalitetskontrollprosesser for å sikre best mulig ytelse og levetid på kabelen. Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet, og kablene er konstruert for å tåle tøffe værforhold, korrosive miljøer og høye temperaturer.

Her er et utvalg fra vårt brede sortiment av fiberkabler

EFFEKTIVE FIBERKABLER FOR ALLE BRANSJER

Scankab er din pålitelige partner innen avanserte fiberkabelløsninger. SCANFIBER®-serien er skapt med tanke på å møte strenge krav og ulike behov på tvers av forskjellige bransjer og applikasjoner, for å sikre effektiv og sikker overføring av data. Det omfattende sortimentet er konstruert for å optimalisere kommunikasjon, pålitelighet og driftssikkerhet i en rekke anvendelser.

Våre SCANFIBER®-kabler muliggjør overføring av store datamengder over lange avstander med høy hastighet.

Derfor er de helt fundamentale og flittig brukt i kommunikasjonsnettverk innen telekommunikasjon, finanssektoren, luftfart, samt til kommunikasjon og overvåkning i forbindelse med offentlige transportsystemer. Av samme grunn er fiberbasert bredbånd ettertraktet - fordi det gir raskere internettforbindelser sammenlignet med tradisjonelle kobberkabler.

Hvor kan vår SCANFIBER®-serie anvendes?

DATASENTER OG INTERNETT

 

Nettopp fordi våre SCANFIBER®-kabler er ideelle for overføring av store datamengder over lange avstander med høy hastighet, er de flittig brukt i datasentre, hvor pålitelighet og rask dataoverførsel er avgjørende.

> Les mer om kabler til datasentre

INDUSTRIELL AUTOMASJON


Våre SCANFIBER®-kabler brukes ofte innen industriell automasjon. Her benyttes de for å etablere pålitelige forbindelser mellom sensorer, styringssystemer og andre enheter for å optimalisere produksjonsprosesser.

> Utforsk kabler for industrien

ENERGI


Innen energisektoren er våre SCANFIBER®-kabler flittig brukt for overvåking og styring av energinett, inkludert smarte strømnett, fjernavlesning av målere og automatisering av kraftsystemer.

>Finn mer info om energisektoren

CPR-KLASSIFISERTE FIBERKABLER

Hos Scankab har vi et omfattende utvalg av CPR-klassifiserte kabler som oppfyller produktstandarden EN50575. Dette gjelder også vårt utvalg av fiberkabler, hvor de fleste typer er CPR-klassifiserte.

Vi er stolte av å være anerkjent av Dansk Standard som en pioner innen overholdelse av CPR-klassifiseringene.

Konstant oppdatert og lagerførende

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på de nyeste lovkravene og standardene for CPR-klassifiserte kabler, og vårt lager inkluderer også kabler med de høyeste brannklassene. Så hvis oppgaven krever brannhemmende kabler, er vi klare til å levere.

Finn hele utvalget av fiberkabler her

SCANKAB CABLES - DIN FORETRUKNE LEVERANDØR AV FIBERKABLER

Når du velger Scankab Cables som din leverandør av fiberkabler, kan du være sikker på å få et pålitelig kvalitetsprodukt som vil prestere konsistent over tid.

Vårt engasjement for kvalitet, kombinert med vår omfattende kunnskap og ekspertise, gjør oss til det perfekte valget for alle dine kabelbehov.

Vi tror på å velge de beste råmaterialene, gjennomføre strenge kontrolltiltak og anvende den nyeste teknologien i alle våre produkter.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Vi er alltid glade for å høre fra våre kunder og interessenter, og hjelper på enhver mulig måte med avklaring av kabler til prosjekter. Kontakt din salgsrepresentant, eller benytt vårt kontaktformular som er en enkel og praktisk måte å komme i kontakt med oss, enten du har spørsmål, bekymringer eller tilbakemeldinger om våre tjenester.