TOTALLEVERANDØR TIL MARINE & OFFSHORE

Jevn kvalitet, dokumentasjon og høy leveringssikkerhet er ufravikelige krav til Scankab som leverandør av kabler til marine- og offshoreindustrien.


Driftssikkerhet ombord

Scankabs sortiment av marine- og offshorekabler består av en rekke ekstra solide kabeltyper som alle har de nødvendige godkjennelser. Våre halogenfrie og brannsikre marinekabler er spesiallagde for å overføre strøm under ekstreme forhold - eksempelvis ved brann.

Vårt sortiment av marine- og offshorekabler har naturligvis de nødvendige sertifikater og godkjennelser og er produsert i henhold til NEK-606.


FINN VÅRE MARINEKABLER HER

 

 

Våre offshorekabler er utviklet til bruk på f.eks. boreplattformer hvor det kan være fare for slam, borekaks eller rensemidler.

Kablene er UV-bestandige, vannavvisende og mudderresistente.

Alle våre kabler er grundig testet for å garantere deres levetid i krevende miljøer.

FIND VÅRE OFFSHORE-KABLER HER

 

 

Utvikler, produsent og leverandør

Hos Scankab forstår vi viktigheten av jevn kvalitet, rask respons og fleksibilitet. Vårt oppsett er tilpasset våre kunders behov. Hver dag leverer vi til en lang rekke marine- og offshorevirksomheter som benytter kabler og føringsveie til alt fra nybygging til renovering eller oppdatering av skip og boreplattformer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”De ekstra høye kravene som stilles til produkter som benyttes i marine- og offshoreindustrien bekrefter oss i, at markedet etterspør produkter av høy kvalitet samt at ønsket om teknisk og faglig sparing er viktig. Her kan Scankab bidra betydelig og være med på å sikre at de rette produktene kan leveres”.