MELLOMSPENNINGSKABLER

Mellomspenningskabler spiller en avgjørende rolle for å sikre en pålitelig distribusjon av elektrisitet. Hos Scankab Cables er vi stolte over å være anerkjente produsenter av høykvalitets mellomspenningskabler som oppfyller våre kunders strenge krav.

Produsert med presisjon og omsorg

Våre mellomspenningskabler produseres ved hjelp av topp moderne teknologi og strenge kvalitetskontrollprosesser for å sikre best mulig ytelse og holdbarhet. Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet, inkludert førsteklasses kobber- og aluminiumsledere, isolasjonsmaterialer og beskyttelseslag. Våre kabler er designet for å tåle tøffe værforhold, korrosive miljøer og ekstreme temperaturer.

Bruksområder for mellomspenningskabler

Mellomspenningskabler brukes i ulike applikasjoner, inkludert strømdistribusjonsnett, underjordisk kabling og industrielle anlegg.

Kablene er ideelle for pålitelig og effektiv overføring av elektrisitet over lange avstander, og brukes ofte til å koble kraftverk til transformatorstasjon, samt fordele strøm til store industrielle fasiliteter, kontorbygninger og boligområder.

Scankab Cables: Den perfekte produsenten

Scankab Cables har omfattende erfaring med å levere høykvalitets mellomspenningskabler til ulike bransjer. Vårt ekspertteam har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å produsere kabler som oppfyller våre kunders spesifikke behov.

Vi tilbyr et bredt utvalg av mellomspenningskabler, inkludert enkeltkjerne-, trefase- og flerkjernede kabler, som hver er designet for å møte forskjellige krav.

BRUK KRAFTEN MED VÅR X-VOLT®-SERIE

Scankab Cables tilbyr et bredt utvalg av mellomspenningskabler designet for bruk i ulike bransjer og for ulike oppgaver. Vårt X-VOLT®-sortiment inneholder forskjellige typer kabler, inkludert TSLF, TSLI, FR-N20XA8E-AR, RHZ1-OL AL, N2XSY og NA2XS(FL)2Y.

Uansett om du trenger enkeltkjerne- eller trefasekabler, dekker vårt X-VOLT®-sortiment dine behov.

Velg dine mellomspenningskabler her

UTNYTT KRAFTEN I VÅRE X-VOLT®-KABLER

Scankab Cables' X-VOLT®-kabler er laget for å møte strenge krav og ulike behov på tvers av forskjellige bransjer og applikasjoner. Kablene er designet for å sikre pålitelig og effektiv overføring av elektrisitet, samtidig som de opprettholder høy driftssikkerhet og ytelse.

Våre kabler er ideelle for bruk i distribusjonsnett, fornybare energikilder som vindmøller, solenergianlegg, Power-to-X anlegg, flyplasser, tunneler og jernbaneinfrastruktur.

Hvor kan våre mellomspenningskabler brukes?

Industri

 

Innen industri brukes X-VOLT®-kabler typisk for strømoverføring og -fordeling, motorforbindelser og som styrekabler. Våre kabler er designet for å tåle høye nivåer av mekanisk stress og er derfor ideelle for bruk i krevende industrielle miljøer.

> Les mer om kabler til industrien

Grønn energi

 

For fornybare energikilder er X-VOLT®-kabler perfekte for tilkobling av vindmølle- og solcelleanlegg til strømnettet, samt for bruk i Power-to-X anlegg. Våre kabler er utviklet for å håndtere høye spenningsnivåer og strenge krav til strømoverføring.

> Les mer om kabler til grønn energi

Infrastruktur

 

Innen transportinfrastruktur er X-VOLT®-kabelen perfekt for bruk i tunneler og flyplasser der sikkerhet og pålitelighet er avgjørende. Våre mellomspenningskabler brukes også ofte i jernbaneinfrastruktur for strømoverføring, signalering og kommunikasjon.

> Les mer om kabler til infrastruktur

KREVENDE TESTER AV MELLOMSPENNINGSKABLER

Sikkerhet har høy prioritet hos Scankab Cables. Vi forstår viktigheten av kvalitet og pålitelighet når det gjelder mellomspenningskabler. Derfor gjennomgår våre X-VOLT®-kabler omfattende tester i hver fase av produksjonsprosessen for å sikre at de oppfyller våre høye standarder.

Testprosessen starter med råmaterialene, der vi nøye inspiserer og tester hvert materiale ved mottak for å sikre at de oppfyller våre strenge krav. Under produksjonsprosessen utfører vi omfattende tester for å sikre at hvert trinn oppfyller nødvendige standarder.

Når produksjonsprosessen er fullført, gjennomfører vi en endelig runde med tester på det ferdige mellomspenningskabel. Våre testprosedyrer følger metodene i IEC 60502-2 og HD 620-10C, som definerer de viktigste teststandardene for mellomspenningskabler.

De høyeste standardene for ytelse og sikkerhet

Disse testene inkluderer forskjellige målinger av kabelens egenskaper, som isolasjonsmotstand, ledermotstand, spenningsmotstand og kabeldimensjoner. Vi utfører også miljømessige tester, inkludert eksponering for høye temperaturer, fuktighet og mekanisk stress, for å sikre at kabelen kan tåle krevende forhold.

 

 

SCANKAB CABLES - DIN FORETRUKNE LEVERANDØR AV MELLOMSPENNINGSKABLER

Når du velger Scankab Cables som leverandør av dine mellomspenningskabler, kan du være trygg på at du får et pålitelig kvalitetsprodukt som vil levere kontinuerlig over tid.

Vårt engasjement for kvalitet, kombinert med vår omfattende kunnskap og ekspertise, gjør oss til det perfekte valget for alle dine kabelbehov.

Vi tror på å velge de beste råmaterialene, gjennomføre strenge kontrolltiltak og bruke den nyeste teknologien i alle våre produkter.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Vi er alltid glade for å høre fra våre kunder og interesserte parter og vil gjerne hjelpe deg med spørsmål, bekymringer eller tilbakemeldinger om våre tjenester. Vårt kontaktskjema er en enkel og praktisk måte å komme i kontakt med oss, uansett om du har spørsmål eller tilbakemeldinger angående våre tjenester.