TOTALLEVERANDØR TIL INDUSTRIEN

Jevn kvalitet, dokumentasjon og høy leveringssikkerhet er ufravikelige krav til Scankab som leverandør av industrikabler til bygninger, anlegg, maskiner og nøkkelferdige prosjekter.


Grunnlag for godt samarbeid
Installasjonsoppgaver i industrien stiller ofte høye krav til individuelle og kundetilpassede løsninger. Det forutsetter en teknisk sterk leverandør med et bredt sortiment av kabler til bygninger, anlegg og maskiner.

Scankab er leveringsdyktige på installasjonskabler, brannsikre kabler, gummikabler, industrikabler, m.m. fra dag til dag.

 

 

SÅ LETT FINNER DU RIKTIGE KABLER I RETT DIMENSJON

Det stilles stadig større krav til kabler som benyttes og dokumentasjon av dette. Det er derfor viktig å finne frem til riktige kabler fra starten.

Som kabelprodusent hjelper Scankab Cables deg gjerne med å finne riktig løsning.

Vi har lagt til rette for at du enkelt skal få adgang til våre datablad. Der finner du nødvendig informasjon som for eksempel CPR-brannklasse, strømverdier, dimensjon, osv.


DOKUMENSJONEN ER ALLTID TILGJENGELIG

Se alle databladene eller lag din egen produktkatalog her

Våre datablad inneholder den tekniske dokumentasjon som er nødvendig. Her finner du brannklasser iht EN50575 og andre relevante godkjennelser.

 

 

”Utviklingen i industrien videre fremover betyr på ingen måte færre kabler eller mindre behov for teknisk og faglig kunnskap. Her kan Scankab bidra betydelig og være med på å sikre at utviklingen ikke går i stå”.