NÅR SIKKERHET ER VIKTIG

Scankab er den selvsagte samarbeidspartner for deg som jobber med oppgaver innen infrastruktur, inkludert jernbane, tunnel, veianlegg, flyplasser, t-bane og lignende.

En verden i konstant bevegelse uten produksjon stopp
Med Scankab som produsent og leverandør av kabler og ruting til installasjonsoppgaver innen infrastruktur, er du sikret optimal drift og sikre løsninger. Vi har 25 års erfaring på kabelmarkedet og er kjent for våre faglige råd og gjennomtenkte totalløsninger.

”Behovet for sikkerhet og konstant bevegelse er ikke ensbetydende med reduserte krav til produktene. Denne utviklingen vil Scankab gjerne bidra aktivt til å forbedre”.

 

Sortimentet omfatter kabler og føringsveier som lever opp til de strenge kravene som stilles til drifts- og brannsikkerhet. Vårt produksjonsoppsett bidrar til at vi kan levere kabler i ekstra lange lengder - uten skjøter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frontløber på CPR-klassificerede kabler

EU-lov kan ha konsekvenser for deg som skal velge kabelleverandør. Scankab ligger i forkant - både på kunnskap og på lagerføring av CPR-godkjente kabler som oppfyller den nye produktstandarden EN50575. Scankab er leveringsdyktige på installasjonskabler med høyeste brannklasse B2ca- og Cca -s1a, d1, a1.

 

”Vi hjelper deg som installatør med å gi kundene dine råd og veiledning, slik at de får en optimal brannsikring”

 

Hvorfor bør du velge kabler fra de høyeste brannklassene?

Med B2ca- og Cca-installasjonskabler reduseres antallet skader, nedetid og problemer ved en eventuell brann.
Disse kablene bidrar til å forebygge røykutvikling, partikeldråper og røyksyrer.

Find våre CPR-klassificerede kabler